Stanna upp och tänk

Resan gick toppenbra idag, vi planerade bra så att barnen var trötta och sov mestadels av vägen. När de sen vaknade rockade vi barnmusik resten av vägen och alla var på gott humör. Så vi nådde vårt mål Füssen dock efter några titt på olika boenden som inte passade eller var lediga blev vi rekommenderade att fortsätta till nästa stad Breitenwang i Österike, där skulle det dessutom vara bättre priser, kanon tänkte vi och fortsatte dit. Det fanns ledigt boende som var fint och fräscht dock var det inte så värst billigt, men vid det laget var inte humöret på topp längre så vi slog till på Alpenhotell Ernberg.
Kvällen har sedan gått ut på att fundera och planera över morgondagen. Vi behöver tänka till ordentligt då vi har halkat efter lite i planering och allt blir inte riktigt som vi tänkt oss, vilket tär på krafterna och humöret samt gör barnen gnälliga och osamarbetsvilliga. Nu behöver vi tänka till på resvägen och kolla upp betalvägar så vi inte får några tråkiga böter. Vi behöver starta i god tid imorgon då vi har tänkt ta oss till Gardasjön vilket är en resa på 4,5 timme och då behöver vi självklart lägga in några stopp efter vägen för barnens skull. Sen måste vi inhandla lite bra bilmellis som är bra att ha vid eventuella köer på motorvägen (som vi tack och lov har klarat oss utan hittills, "peppar peppar"). Och slutligen hitta ett bra boende som kan passa för oss alla i några nätter. Det finns ju några att välja mellan...men vi ska ju hinna det med.
Nya friska tag imorgon!

Alperna är ju helt underbara!

Jättefint hotellrum har vi inatt med egen balkong. Ester den busan provade dock att kasta ner en legobit därifrån och under ligger hotellets restaurang, som TUR var satt det inga där! Haha, det är bara att skratta åt allt tok!

Å så självklart lite lekplats innan kvällen tog slut. 

Kommentera här: