Camping Marina di Venezia


Nu är vår vecka på camping Marina di Venezia slut så här kommer en liten sammanfattning och recension. 
Denna 5-stjärniga camping har verkligen allt och lite till. Varje dag är det aktiviteter som man kan vara med på, så som barnklubb, ponnyridning, lära sig italienska, träningspass tre gånger om dagen (body workout, spinning, vattengympa, morgonstrech m.m), poolparty m.m. vissa kräver föranmälan och vissa inte. 
Stort poolområde med flera olika pooler och rutschkanor.


Varje kväll är det barndans följt av någon typ av show på stora scenen och det har det varit en härlig blandning mellan trollkarlar, Mamma Mia-show, stråksymfoni, barntalanger, 80-90-tals show m.m.
På kvällarna öppnar sockervaddsförsäljningen, gått åt några för att få upp humöret...

Det finns ett tiotal olika restauranger på campingen men de flesta har någorlunda samma meny. Det finns också flera olika affärer.


Vid varje strandnedfart finns också en restaurang. En kväll var det ett coverband som spelade där och en annan kväll en Dj.




Till barnen finns det en stor rolig lekpark men det är också den enda utöver en som finns på stranden. Det finns även lite karuseller, mini-lekland, mini-höghöjdsbana m.m. men sådant kostar extra.






Stranden är stor och där har vi spenderat många timmar. Överallt på campingen går det runt vakter vilket känns tryggt och hela campingen känns väldigt lugn trots att den är så stor. Vid varje strandnedfart står det en vakt och kollar armband så det bara är campinggäster som är där. 




En kväll var det en fotograf ute och tog kort.

Vi valde sedan att köpa några kort.




Vi är väldigt nöjda med denna camping, rent och fräscht, ordning och lugn. Vi har knappt köat till något trots högsäsong. Perfekt camping för barnfamiljer. Men, den är dyr! Runt 1500 kr/natt för oss fyra i högsäsong.
Bea, Kristian och Arvid bodde med oss i förtältet i sex nätter och de fick betala runt 560 kr/natt.
Temperaturen låg runt 30 grader nästan hela veckan förutom lite regn två nätter och en morgon så det väldigt torrt. Vi hade bra användning av vår AC i husvagnen. Många hade varnat för mycket mygg och det var en del men med Thermacell och myggspray klarade vi oss bra.

Gott vin på tappkran i affären. Cirka 30 kr för en liter.

Nu vänder vi hemmåt och hemvägen är helt oplanerad så vi får se vart vi hamnar.

Kommentera här: