En bit till genom Tyskland


Tyskland är långt att ta sig igenom speciellt när man fastnar i köer på motorvägarna, så gårdagen gick segt och vi kom inte så långt som vi hade tänkt. Dock skönt att sitta i bilen hela dagen då termometern visade upp mot 32-33 grader.
Denna sträcka tog oss cirka sju timmar med två stopp och en lite felkörning samt en lång sträcka med köer.

Vi satte siktet inställt på Zell am See i Österrike och letade sedan efter lämplig camping efter vägen i Tyskland och hittade Panorama & Wellness camping i en liten by som heter Großbüchlberg. Jättemysigt lugnt ställe med både campingplatser och ställplatser. Vi tog en campingplats för då ingick poolen. När vi precis hunnit ställa upp husvagnen och snabbt slevat i oss lite kvällsmat drog det ett riktigt åskoväder in över campingen, regnet öste ner och vindbyarna tog tag rejält i markisen som vi precis lyckats trasslat ut och sätta fast i stormlinor. Det blåste dock förbi på någon kvart sen har det varit uppehåll och lite svalare väder tack och lov. 

Kvällspromenad efter regnet var välbehövlig efter en dag i bilen.

Å så en morgonpromenad för att orka en dag till i bil.

Så fin utsikt från campingen!

Pool med fin utsikt också.



Efter lite handling på Rewe som blivit en favoritmataffär här i Tyskland så är vi på rull igen, nu med målet att ta oss fram till Zell am See, Österrike där vi ska stanna några nätter. 




Kommentera här: